10 leuke goedkope ideetjes om cadeau te geven

Gepubliceerd op 7 juli 2022 om 08:34

Een gepersonaliseerd cadeautje hoeft niet altijd duur te zijn. Je kan al leuke gepersonaliseerde  cadeautjes tot maximum 25 euro vinden 😱 

 

1. een mok Mokken

een mok met een persoonlijke boodschap, een foto van de kleinkinderen of enkel een naam is altijd een leuk ideetje voor zowel mannen als vrouwen . Het is een gebruiksmiddel en hierdoor weet je dan ook dat hij niet zomaar in de kast verdwijnt 


2. Een rompertje Kleding

Je wil natuurlijk bij een geboorte altijd net dat extra leuke cadeautje geven . Een gepersonaliseerd rompertje is dan ook een goedkoop cadeautje dat de baby laat stralen . Wedden dat de ouders dit geweldig gaan vinden ?

 

3. een gepersonaliseerde shoptas Shoptassen

wil je voor een eyecatcher gaan binnen en buiten ? Dan is de shoptas het perfecte gepersonaliseerde cadeautje. De gelukkige kan er met pronken en dagelijks gebruiken . Hoe handig is het om naar de winkel te gaan met een eigen shoptas ? 

4. een gepersonaliseerde pet Haaraccessoires

nu het zonnetje weer volop schijnt is dit het perfecte cadeau voor elk kind . En als pluspunt zal jouw gepersonaliseerde pet ook minder snel verdwijnen als de naam er in het groot op gedrukt staat. Modebewust en gebruiksvriendelijk in 1 pet noemen we dat. 

5. Gepersonaliseerde lippenbalsem Beauty

Wist je dat een gepersonaliseerde lippenbalsem ons goedkoopste en populairste item op de webshop is . Ze worden vaak besteld als communiebedankje of trouwbedankje . Maar omdat er geen minimum op onze lippenbalsems staat worden ze ook vaak gekocht als klein presentje . 

6. Gepersonaliseerd handzeepje Zeep/bruisballen

Met de spijtige opkomst van Covid19 werden deze handzeepjes volop besteld . Je hebt ze met een persoonlijke boodschap, een naam of hoe leuk is een met droogbloemen versiert handzeepje ? 

7. Sleutelhanger met naam Sleutelhangers

Weer een gebruiksvoorwerp waardoor de gelukkige het niet zomaar zal wegsteken in de kast. Ze zijn super leuk voor aan de sleutelbos maar ook voor aan de boekentas. 

8. Gepersonaliseerd kaarsje Decoratie

Een klein cadeautje met een grote waarde . Dat zijn gepersonaliseerde kaarsjes . Laat de ontvanger hem aansteken als hij aan je denkt of als hij het nodig heeft. Een cadeautje met betekenis dus. 

9. Speenkoord met naam Speenkoorden

Bij de geboort is het altijd extra leuk om een gepersonaliseerd cadeautje te geven. Iets wat het kindje voor eeuwig kan bewaren of dat mama en papa geweldig vinden om minder snel kwijt te spelen. 

10. Gepersonaliseerd voor elke gelegenheid Feestdagen

Bij vele feestdagen hoort een persoonlijk cadeautje. Iets waar je vaak niet weet wat kan ik nu weer kopen. Zit je met je handen in het haar? Dan is een gepersonaliseerd cadeautje altijd een leuk idee. En al zeker als je met kerst met een budget zit of met moederdag maar 10 euro mag uitgeven . 

ben je opzoek naar nog meer leuke gepersonaliseerde cadeautjes ? Scroll dan zeker eens door al onze unieke cadeautjes op de webshop . 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.